Contact

Ori aici, ori la adresele:

tzurca[at]gmail.com

Pentru detalii ce nu le gasiti nicaieri: 0742 881 137

Reclame

14 răspunsuri la Contact

 1. Pera zice:

  se pare ca la românii balcanici de la granița Greciei cu Albania (este vorba cel putin despre aromânii fărșeroți), jocului îi zice ținglă, care este si denumirea pentru fusul zburator.

 2. Ion Bucur zice:

  Oameni buni,
  Înţeleg că sunteţi nişte entuziaşti pe-acolo, cum se zice, pe unde se agaţă harta şi pe unde ştiam că trenul, nu prea departe de oraşul vostru. pleacă un pic spre Ucraina cînd vine din România şi se duce tot în România (acum tot aşa o fi, sau poate că nu mai trece nici un tren).
  Totuşi, nu vreţi voi să lăsaţi în linişte şi pace acest joc al copilăriei? Că nu are nevoie să fie transformat în sport cu cluburi, federaţie şi regulament naţional. Lăsaţi ţurca fără standardizare, cu cifrele I, III, V, X sau fără, că ea, săraca, oricum este mai mult în amintiri. Copiii de azi, şi la oraş, şi la ţară, au alte jocuri şi fac alte sporturi.
  Dar de jocurile „Capra”, „Şotron”, „Lapte-gros”, „Coarda”, „Uliul şi porumbeii”, „V-aţi ascunselea” aţi auzit? Cu ce ar fi ele mai prejos? Nu ar putea deveni şi ele sporturi olimpice?
  Mici întrebări:
  1.Ca proprietate intelectuală, nu am înţeles: Vă referiţi doar la regulamentul, pozele şi textele voastre, sau extindeţi, cumva abuziv, proprietatea intelectuală şi asupra textelor mesajelor primite?
  2. In blogul vostru lăsaţi să fie vizualizate numai opinii pozitive, cum le-am văzut pe cele de până acum?
  3. In 2013 nu mai existaţi? Dincolo de ironia mea, v-a demolat şi pe voi criza financiară mondială sau nu aveţi timp sa postaţi noutăţi pe site şi pe blog?
  Acest text vi-l postez pe blog la secţiunile „Regulamentul jocului” şi „Contact”, iar prin e-mail vi-l trimit la adresa tzurca@gmail.com.
  Pînă la urmă, într-un fel, bravo vouă că vă străduiţi să ieşiţi din anonimat! Cumva aţi şi reuşit.

  • tzurca zice:

   Stimate domnule, ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului, am fost prinsi cu organizarea Turneului de promovare pe care anul acesta il organizam cu cel putin o luna intarziere, plouati fiind la propriu, la fel ca in zona Dvs., de altfel. Aveti dreptate la punctul 2, chiar ne faceam probleme in legatura cu opiniile pozitive, de afara se poate intelege ca robinetul il inchidem pentru critici… n-a fost cazul si nu ne intereseaza doar aplauzele; putem spune ca sunteti primul care are o alta parere, o alta opinie decat altii. Blocam doar mesajele care contin legaturi spre site-uri comerciale.
   Opiniile diferite, chiar daca sunt „asezonate” cu ironii, incercam sa le tratam cu respect, incercand sa invatam, sa intelegem punctul de vedere al persoanei care ne spune ca gresim.
   Multumim pentru neregula semnalata in legatura cu „textele din acest blog”. N-o lungim cu motivarea, o corectam. Nu suntem proprietarii textelor scrise de vizitatorii pe acest blog.
   Despre partea inchinarii… n-am reusit sa intelegem ce ne sugerati. Cumva ca oina, ca joc sportiv traditional avea acelasi regulament inainte de a fi recunoscut ca sport national?
   La fel, cu anonimatul. Cine a fost anonim si acum nu mai e?
   Va asteptam cu drag si pe viitor, poate reusim sa ne lamurim.
   Cu cele mai bune ganduri.

 3. andrei zice:

  da ne putem face club de tzurca?ca azi am jucat si niste baieti din sighet mi-au spus sa va contactez

  • tzurca zice:

   Da, sunt demersuri pentru infiintarea unui club de tzurca si la Baia Mare, probabil ca pe la sfarsitul lunii august se va contura ceva ferm. Sper sa ne mai putem deplasa la Baia Mare, ne-a placut foarte mult iesirea si intalnirea cu echipa baimarenilor, jucatori si sustinatori. Am vazut mai multi tineri pe langa teren decat la Sighet. Credem ca dupa ce se va porni miscarea la Baia Mare, va fi o adevarata explozie si se vor evidentia sportivi talentati care sa faca probleme jucatorilor experimentati de la Sighet. Sincer, abia asteptam.

   • andrei zice:

    Si m-as putea inscrie si eu?Sau sa imi fac echipa de tzurca?

   • tzurca zice:

    Nu stiu ce varsta ai, Andrei, dar cred ca se va putea sa te inscrii in club la Baia Mare. Asa cum am spus, veti afla cei interesati (va vom scrie si pe email-uri), cand va fi momentul, undeva la sfarsitul lunii viitoare.

 4. shaorma zice:

  MIE DOR DE UN JOCCCCC
  HAI BAIETZI

  • tzurca zice:

   Hai sa ne punem si mintile la contributie, nu numai muschii. Sambata, ora 15, Babes-Bolyai – sediul nou, de la iesirea din cartierul Constructorului. Apoi, vedem ce si cum jucam una duminica, right?

 5. cornel zice:

  sighetu te face sighetean turca nu este 100/100 sigheteana dar daca tu faci un club de turca o fac si yo si-om juca primero campionato international de turca

  • tzurca zice:

   Da, Cornel. Iti trimit traducerea regulamentului in spaniola, facuta de Viorela, o prietena draga. Revizuiesti, iti aduni oamenii si jucam pe un teren neutru. De exemplu… Australia! Sau facem tur si retur?

 6. tzurca zice:

  Multumim, asa credem si speram si noi. Te asteptam sa mai vii, macar sa ne faci poze.

 7. pop ileana zice:

  la ce manifestari sunt p-aici, tzurca asta devine un fenomen. de masa!
  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s